Viets&Go

Een unieke service in de fietswereld

Elke fietser kan sneller een e-bike of tourfiets kopen gezien de grote voordelen, optimale service en lage kosten. Door Viets&Go blijft u altijd over het nieuwste materiaal en de beste service en kunt u volledig genieten van de fietsen. Een service abonnement voor de periode van 3 of 4 jaar. Een gebruikersgemak voor een klein bedrag per maand. Volledige service, onbezorgde fietsen en dat alles zonder verborgen kosten.Eenvoudig te vragen samen met de dealer uit de buurt via ons platform: www.veloyou.nl

Geen BKR registratie

Geen "geld lenen kost geld"

Een unieke nieuwe service binnen de fietsmarkt zorgt ervoor dat elke fietser altijd kan genieten van het nieuwste materiaal zonder een initiƫle forse investering en tegelijk maximaal en op een gezonde manier maximaal kan genieten. Topkwaliteit en fietsplezier zijn nu voor iedereen bereikbaar!

Verlaagde drempel

Dure E-bikes nu voor iedereen betaalbaar

De trend in de fietswereld het plezier van E-bikes is nu voor iedereen betaalbaar. De drempel, vaak de prijs, is voor vele fietsers te hoog om een e-bike aan te schaffen, dat wordt door het concept van Viets&Go weggenomen. Door Viets&Go zijn e-bikes nog aantrekkelijker geworden om aan te schaffen voor het woon- en werkverkeer, maar ook bijvoorbeeld voor studenten en "jonge ouderen".