Viets&Go

Een unieke service in de fietswereld

Elke fietser kan sneller een E-bike of tourfiets aanschaffen gezien de grote voordelen, optimale service en lage maandelijkse kosten. Door Viets&Go beschikt u altijd over het nieuwste materiaal en de beste service en kunt u volledig genieten van het fietsen. Een service abonnement voor de periode van 4 jaar met de mogelijkheid om na 3 jaar om te ruilen. Een gebruikersgemak voor een klein bedrag per maand. Volledige service, onbezorgd fietsen en dat alles zonder onverwachte kosten.

Geen BKR registratie

Geen "geld lenen kost geld"

Een unieke nieuwe service binnen de fietsmarkt waardoor elke fietser altijd kan beschikken over het nieuwste materiaal zonder een initiële forse investering en daardoor maximaal en op een gezonde wijze kan presteren en genieten. Topkwaliteit en fietsplezier zijn nu voor iedereen bereikbaar!

Verlaagde drempel

Dure E-bikes nu voor iedereen betaalbaar

De trend in de fietswereld het plezier van E-bikes is nu voor iedereen betaalbaar. De drempel, vaak de prijs, is voor vele fietsers te hoog om een E-bike aan te schaffen, dat wordt door het concept van Viets&Go weggenomen. Door Viets&Go zijn E-bikes nog aantrekkelijker geworden om aan te schaffen voor het woon en werkverkeer, maar ook bijvoorbeeld voor studenten en “jonge ouderen”.