Hoe werkt het?

Vraag eenvoudig zelf je ideale leasefiets aan via www.veloyou.nl

Viets&Go biedt de mogelijkheid om tegen een bedrag per maand de ideale fiets te gebruiken. Een 3 of 4 jarig service abonnement, waarbij er sprake is van gebruik en geen eigendom. Altijd het allernieuwste materiaal!
Viets&Go biedt een hoog serviceniveau inclusief jaarlijks onderhoud, binnen 48 uur reparatie en/of vervanging, in samenwerking met het bij Viets&Go exclusief aangesloten dealernetwerk.

Kies uw ideale fiets uit bij uw dealer in de buurt en vul de gegevens samen met uw dealer in, daarna nemen wij contact op om de bestelling rustig af te ronden en af te handelen. wij zorgen ervoor dat de fiets op afspraak bij uw dealer wordt afgeleverd.
Onze serviceafdeling zal regelmatig contact met u opnemen om te informeren of alles naar wens verloopt.
Jaarlijks wordt de fiets onderhouden, wordt u op tijd minimaal. Elke maand schrijven wij op het moment dat het termijnbedrag af.
Na 36 maanden wordt u bevestigd over de mogelijkheid om uw fiets te ruilen voor het nieuwste model, maakt u van de gebruiksmogelijkheid dan gaat u opnieuw een overeenkomst van 4 jaar aan.
Bij de aanmelding wordt getoetst op betaalgedrag, er is geen BKR-toets, geen BKR-registratie, geen "Geld lenen kost geld".

Vraag eenvoudig zelf je ideale leasefiets aan met je lokale fietsenwinkel/dealer via ons platform: www.veloyou.nl

Het proces

Bekijk het proces.