Hoe werkt het?

Vraag eenvoudig zelf je ideale leasefiets aan via www.veloyou.nl

Viets&Go biedt de mogelijkheid om tegen een bedrag per maand de ideale fiets te gebruiken. Een 4 jarig service abonnement , waarbij er sprake is van gebruik en geen eigendom. Met de mogelijkheid tot omruil voor een nieuwe fiets na 3 jaar. Altijd het allernieuwste materiaal!
Daarbij biedt Viets&Go een hoog service niveau waaronder jaarlijks onderhoud, binnen 48 uur reparatie en/of vervanging, in samenwerking met het bij Viets&Go aangesloten exclusieve dealernetwerk.

Kies uw ideale fiets uit bij uw dealer in de buurt en vul de gegevens samen met uw dealer in, hierna nemen wij contact op om de bestelling rustig te doorlopen en af te handelen. wij zorgen ervoor dat de fiets op afspraak bij uw dealer wordt afgeleverd.
Onze service afdeling zal regelmatig contact met u opnemen om te informeren of alles naar wens verloopt.
Jaarlijks wordt de fiets onderhouden, hierover wordt u op tijd geïnformeerd. Iedere maand schrijven wij op het afgesproken moment het afgesproken termijnbedrag af.
Na 36 maanden wordt u geïnformeerd over de mogelijkheid om uw fiets om te ruilen voor het nieuwste model, maakt u van de mogelijkheid gebruik dan gaat u opnieuw een overeenkomst van 4 jaren aan.
Bij de aanmelding wordt getoetst op betaalgedrag, er is geen BKR toets, geen BKR registratie, geen "Geld lenen kost geld".

Vraag eenvoudig zelf je ideale leasefiets aan met je lokale fietsenwinkel/dealer via ons platform: www.veloyou.nl

Het Proces

Bekijk het proces.