Maandelijkse Archieven: Maart 2017

 1. Viets&Go: de prijs is niet meer het probleem

  Viets&Go staat voor een serviceabonnement, gebruikersgemak, u fiets met plezier en wij doen de rest. Voor een (klein ) bedrag per maand heeft u een E-bike of fiets en wordt u volledig ontzorgt door het serviceabonnement. Er is geen sprake van financiering, BKR toets of “geld lenen kost geld “. Voor het vaste bedrag per maand is het onderhoud geregeld, fiets wereldwijd verzekerd, ontvangt u voordelen uit loyalty programma’s en kunt u elke 3 jaren beschikken over het meest nieuwe materiaal omdat er na 3 jaar alweer ingeruild kan worden voor de nieuwste technologie. Een serviceabonnement a la uw mobielabonnement, simpel die fiets nemen die u wenst. De prijs is niet meer het probleem.
  Lees meer »
 2. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Mobiliteit op een slimme manier organiseren is één van de belangrijkste thema's voor steden en stadregio's, bedrijven en industrieterreinen. Daarnaast is ook “de parkeerproblematiek” bij bedrijven en instellingen de afgelopen jaren sterktoegenomen met alle negatieve gevolgen.

  Dit gegeven in een combinatie met duurzaamheid, milieu, economische factoren en gezondheid zorgt ervoor dat veel bedrijven over gaan tot het stimuleren en actief in zetten en gebruiken van de fiets. Met name de E-Bike speelt daarbij een steeds belangrijkere rol als volwaardig alternatief voor de auto in het woon-werkverkeer. Door de trapondersteuning is het voor veel meer werknemers mogelijk om met de E-bike naar het werk te gaan. De actieradius is veel groter dan met de “gewone” fiets. Voor meer info zie de Bussbike website.
  Lees meer »