Fietssservice Aanvraagformulier

360LIMITED
3 MAANDEN 50% KORTING
DAARNA 64.95/MND

INCLUSIEF:

  • Gegarandeerd onbezorgd fietsen
  • Pech onderweg service
  • Schadeherstel & geen eigen risico bij diefstal*
  • Reparatie en vervanging van onderdelen
  • Geen BKR toets of "Geld lenen kost geld"
  • Na 36 maanden omruilen

SPECIFICATIES:

Merk 360LIMITED
Frame 51 cm
Versnellingen Shimano Nexus7
Materiaal Aluminium
Type motor Borstelloze Voorwielmotor
Merk Motor Bafang
Vermogen 250 W
Type Lithium - Ion
Accuspanning 36V
Capaciteit 13Ah
Actieradius 90-110 km
Display Digitaal
Ondersteuning 9
Kettingkast Gesloten
Kleur Zwart
Slot AXA ART goedgekeurd
Anti lekbanden Ja
Extra's Walk assist
 

* Bij diefstal dienen 2 fietssleuteltjes waarvan 1 met gebruikssporen overhandigd te worden.

E-BIKE VAN
360LIMITED.

De aanschaf van een (e-)bike is relatief duur, en dan komen de extra kosten er ook nog bij. Zoals onderhoud, reparaties, verzekering en de vervanging van de accu (een accu vernieuwen kost al snel 400 tot 700 euro). Met leasen komt u niet voor vervelende verrassingen te staan, u wordt volledig ontzorgd en uw (e-)bike is altijd in optimale staat.

HOE WERKT HET

U sluit een leaseovereenkomst af voor een periode van 4 jaar waarbij u tussentijds uw fiets mag omruilen voor een nieuwe! U betaalt voor de (e-)bike één bedrag per maand. Eigenlijk net zoals het leasen van een auto.

Overtuigd? Bestel dan uw e-bike direct met het formulier en fiets al over een paar dagen comfortabel weg.

AANVRAAGFORMULIER

* Verplichte velden

He werkt het?

Het werkt heel simpel. Vul het bestelformulier in en het Service Care Center van Viets&Go neemt zo snel mogelijk contact op om de bestelling compleet te maken. Is alles in orde en zijn al uw vragen beantwoord? Dan wordt de fiets gereed gemaakt. U ontvangt vervolgens een berichtje wanneer wij de fiets bij u thuis komen afleveren.

 

Hoe lang duurt de leaseperiode?

De overeenkomst heeft een looptijd van 4 jaar en na 3 jaar heeft u de mogelijkheid om de e-bike in te ruilen voor een nieuwe. Na 4 jaar heeft u de mogelijkheid om de e-bike te kopen.

Welke services ontvang ik?

Binnen dit fietsservice abonnement heeft u gedurende 4 jaar recht op; het gebruik van de fiets naar keuze, 1x per jaar gratis onderhoud en binnen 48 uur reparatie van de fiets. Schades aan de fiets worden volledig hersteld. Inclusief Pech Onderweg Service en bij diefstal direct een nieuwe fiets. Zelfs wanneer de fiets mee is op vakantie. Kortom; geen verrassingen, altijd onbezorgd fietsen.

 

Hoe gaat de betaling?

Bij Viets&Go betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik van de fiets inclusief de bijbehorende services. Betalen gaat maandelijks eenvoudig via automatische incasso.

 

Zijn er bijkomende kosten?

Nee. U betaalt een bedrag per maand voor het gebruik van de fiets inclusief de bijbehorende services. Bij goed gebruik van de fiets en wanneer de fiets ieder jaar de gratis onderhoudsbeurt ontvangt zijn er geen extra kosten.

 

Met wie sluit ik een overeenkomst?

Deze lease-overeenkomst wordt gefaciliteerd door het Service Care Center van Elbuco B.V. Zij bieden dan ook de overeenkomst, incasseren het maandelijkse bedrag en zijn uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de overeenkomst.

 

Ik wil graag met iemand contact.

Mocht u vragen hebben over de bestelling dan kunt u contact opnemen met klantenservice@servicecarecenter.nl of bellen naar 088-712 9090.

 

Wanneer is leasen niet mogelijk?

Wanneer u op één van de Waddeneilanden of in het buitenland woont. Wanneer u geen vast adres hebt. Wanneer u onder curatele of bewind staat, tenzij de bewindvoerder schriftelijk toestemming geeft.

 

Welke keuzes heb ik aan het einde van de leaseperiode?

Aan het einde van de leaseperiode heeft u de volgende keuzes:

  • U blijft de huidige fiets leasen
  • U beëindigt de overeenkomst en levert de fiets weer in.
  • U maakt gebruik van de koopoptie. De fiets wordt dan van u, de services die behoren bij de lease komen dan te vervallen.

Let op! Als u de overeenkomst wilt beëindigen, geef dit dan uiterlijk een maand voor het einde van de overeenkomst schriftelijk door. Neemt u geen contact op aan het einde van de looptijd? Dan wordt de overeenkomst automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand